1
2
3
4
   

       

Onze Visie

Een dienstverlening te leveren die gericht is op het ondersteunen en begeleiden van onze klanten bij boekhoudkundige, salaristechnische en fiscale kwesties en hen het tijdrovende administratieve werk uit handen te nemen, zodat hij of zij zich beter kan richten op de hoofdzaken. Wij zorgen ervoor dat de administratie geheel op orde is, financieel gezond noemen we dat.

Om boven vermelde visie succesvol te maken is de strategie toegepast om in de eerste levensfase van het bedrijf de nadruk te leggen op het vervullen van interim-opdrachten. Hierdoor kon de continuiteitpositie van Van Amerongen Financieel voor de komende jaren veilig gesteld worden. Deze fase is eind 2010 succesvol afgerond.

Het administratiekantoor heeft in de jaren vanaf 2011 een rustige, doch gestage groei meegemaakt, de komende jaren ligt de nadruk op het verder uitbreiden van het administratiekantoor tot een klantenbestand van circa 80 klanten en een personeelbestand van 4 personen.

We menen verder te kunnen uitbreiden door ons duidelijk te onderscheiden van ander administratiekantoren, waarbij uitbreiding niet ten kosten mag gaan van het niveau van onze dienstverlening, daarom ook een duidelijke stop op onze groei bij het bereiken van onze circa 80e klant.
Van Amerongen Financieel wil ook in de toekomst blijven staan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit, wij leveren hoogwaardige diensten tegen een betaalbare prijs.

Boekhouder Den Haag
Boekhouder Zoetermeer
Boekhouder Nootdorp

U bevindt zich hier: Home Over ons Onze Visie